Servei de manipulats industrials

Servei de manipulats industrials

La secció de manipulats industrials és un servei versàtil, que ofereix la possibilitat de realitzar processos productius que suposin una manipulació del producte, com ara encapsats, triatge de peces, etiquetatge, muntatges, controls de qualitat…

I gràcies a la nostra experiència en el sector de manipulats industrials, creiem fermament amb totes i cada una de les coses que es poden manipular amb les nostres mans i que som capaços de poder-ho desenvolupar, per tant, si vostè té el dubte, truqui’ns, consulti’ns i segurament li podrem donar una resposta.

Treballem per empreses del sector de l’automòbil, elaborant processos de neteja de caixes, manipulant tubs, encapsant i fent un control de qualitat d’una gran quantitat de peces.

També treballem amb productes d’un sol ús envasant i empaquetant material (plats, gots, tovalles, tovallons).

 

Recordeu que si sou una empresa i contracteu els nostes serveis, doneu compliment als requeriments legals de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI – Llei d’Integració Social de Minusvàlids) Integració Social de Minusvàlids) i /o materialitzeu accions de responsabilitat social corporativa (RSC) dins la vostra organització.


Podeu consultar i veure més informació detallada del funcionament del nostre Centre Especial de Treball on veureu explicació de la contractació pública i la calculadora pel compliment de la Llei General de Discapacitat. 

+info

Persones treballadores                              70

Per a més informació i consultes, contacteu amb nosaltres al 977 86 12 61 o deixeu-nos les vostres dades en aquest formulari, explicant-nos la vostra necessitat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu