Formació

Formació

Som centre homologat pel Servei d’Ocupació de Catalunya des de l’any 1998, oferint formació ocupacional destinada a ofertes en àrees prioritàries i accions formatives vinculades al fitxer Català d’Especialitats Formatives del SOC, adreçades a persones treballadores desocupades. El col·lectiu prioritari en les participacions d’accions formatives són persones amb especial dificultat d’inserció en el mercat de treball i/o en situació de vulnerabilitat social.

D’altra banda, a través dels serveis prelaborals i/o programes d’inserció laboral de persones amb capacitats diferents en entorns ordinaris, es realitzen accions de competència de base, transversals, de TIC i instrumentals. Així com competències transversals i tècnic-professionals vinculades al lloc de treball de les persones inserides a través del nostre departament d’Inserció Laboral amb l’objectiu de garantir la seva inserció laboral i el manteniment del lloc de treball.

Formació interna/contínua:
Destinada a persones en actiu tant professionals com a persones treballadores del nostre Centre Especial de Treball. Aquesta formació pot ser general o específica aplicable en el lloc de treball actual o futur de la persona treballadora.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu