Presentació

Qui som

APRODISCA (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà) és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat, que va ser creada l’any 1983 i compta amb una llarga trajectòria en promoure i gestionar, recursos i programes en l’àmbit de la integració social i laboral.

Des de llavors, a l’entitat ha desenvolupat una llarga i experimentada trajectòria en la generació, gestió i manteniment de serveis i dispositius per a persones que es troben en situacions amb necessitat d’atenció especial, promovent la seva qualitat de vida i la integració social i laboral mitjançant el disseny, execució i manteniment de serveis terapèutics, rehabilitadors, laborals, formatius, residencials i d’oci. Aquests col·lectius són, entre d’altres, les persones amb dependència o discapacitat, les persones amb malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

Per altra banda, APRODISCA desenvolupa activitats relacionades amb la promoció de la igualtat en el treball per als seus col·lectius d’atenció. Aquestes activitats es porten a terme a partir de la promoció i gestió d’empreses amb finalitat social, centre especial de treball i inserció laboral a l’empresa ordinària mitjançant la metodologia del treball amb suport.

Des d’una altra vessant, APRODISCA gestiona i facilita serveis de tutela, amb la finalitat de protegir i garantir els drets de les persones incapacitades judicialment.

L’entitat manté sempre un compromís ètic en la gestió del servei a les persones amb l’objectiu d’aconseguir el respecte dels seus drets fonamentals amb valors democràtics i les bones pràctiques.

L’àmbit territorial d’actuació de l’entitat són les comarques de la Conca de Barberà, Tarragonès i Baix Camp, amb dos centres que ofereixen serveis integrals a les poblacions de Montblanc i la Selva del Camp.

APRODISCA forma part de la xarxa d’atenció pública de serveis socials del Departament de Benestar Social i Família, mitjançant l’acompliment d’activitats i prestacions de serveis socials, d’acord amb la normativa vigent i sota inspecció, control i registre de la Generalitat de Catalunya.

Aquest compromís per la qualitat total és el camí més segur per aconseguir un impacte social important i tenir el reconeixement de la feina ben feta. Aquests són els indicadors del nostre èxit i la guia que marca els nostres objectius cap a una millora contínua.

Contribuïm en la creació
d’un món més inclusiu!

CATÀLEG DE SERVEIS I PRODUCTES

>>Carta serveis


Missió

“Aprodisca és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública que treballa per la millora contínua de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, les persones amb malaltia mental i les seves famílies, garantint les condicions d’igualtat d’oportunitats i participació social, oferint els serveis i suports individualitzats, seguint criteris d’eficiència i eficàcia”.


Visió i valors

APRODISCA volem ser una entitat de referència en el compromís amb la millora de la qualitat de vida de les persones, que coopera i col·labora en el desenvolupament sostenible del territori.

Ho aconseguim a través de:

  • La gestió de serveis i programes basats en l’excel·lència mitjançant els criteris de la millora contínua.
  • Un equip humà amb vocació, qualificat, professional i flexible.
  • La participació activa de les famílies i dels professionals amb un alt nivell de comunicació amb respecte, confiança, amabilitat i calidesa.
  • La gestió ètica i la igualtat en el tracte i d’oportunitats en el treball.
  • La transparència en la gestió, la sostenibilitat i la solidesa financera, defensant l’economia del bé comú guiant-nos pels seus principis i valors.
  • La potenciació del la visió comercial i productiva dels serveis laborals.
  • La difusió de la cultura de qualitat, la prevenció de riscos i el respecte mediambiental, la recerca i la innovació dels mètodes, processos i coneixements.
  • L’observança estricta de la legalitat vigent.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu