Centre Especial de Treball

El treball al Centre Especial i el servei a les persones

Després de realitzar l’entrevista d’acollida amb l’equip interprofessional d’assessorament familiar pot ser que la persona sigui avaluada i derivada als nostres centres de treball, el que considerem Treball en un Entorn Protegit.

Des dels nostres centres de treball assegurem un treball remunerat a persones en edat laboral amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones en situació o risc d’exclusió social. 

Aquests processos assistits de treball els desenvolupem en dos contextos d’activitat laboral: als Centres Especials de Treball i amb la inserció en el mercat laboral ordinari.


Qui pot rebre aquest servei?

Persones en edat laboral amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones en situació o risc d’exclusió social.

Dades del nostre Centre Especial de Treball

D'especial dificultat92%
Homes57%
Dones43%

EMS (Equip Multidisciplinari de Suport)

Nombre de persones ateses

103

L’equip d’EMS (Equip Multidisciplinari de Suport), dóna suport a les actuacions d’acompanyament especialitzat relatives a l’ajustament personal i social en el lloc de treball, a les accions formatives orientades a aquest ajustament i a l’itinerari per a la millora de la formació i la competència professional, per facilitar al transit cap a l’empresa ordinària, així com, realitzar accions dirigides a promoure i fomentar la participació comunitària.

Centres Especials de Treball 2023, Equips Multidisciplinaris

Ordre EMT/136/2022 i Ordre EMT/171/2023, de 27 de juny, de modificació de l’Ordre EMT/13672022, de 10 de juny i Convocatòria RESOLUCIÓ EMT/3220/2023, de 15 de setembre.

 

Si esteu interessats en forma part de l’equip de persones treballadores del Centre Especial de Treball, podeu contactar amb nosaltres al 977 86 12 61 o bé omplint el formulari

Serveis de qualitat amb valor social


Què és un Centre Especial de Treball?

És un entorn de treball protegit on les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental treballen de forma remunerada i ajustada a les seves capacitats. La seva finalitat és la creació de llocs de treball i la generació de beneficis que es revertiran en serveis i en més recursos pel territori.


Si ets uns empresa pots complir amb la Llei General de Discapacitat

La Llei de Contractes del Sector Públic obliga a les Administracions Públiques a establir un percentatge de reserva com a mecanisme de discriminació positiva, per adjudicacions a Centres Especials de Treball d’iniciativa social.

A través de la contractació dels nostres serveis i/o amb la compra dels nostres productes.

veure serveis i productes


La Llei General de Discapacitat (antiga LISMI – Llei d’Integració Social dels Minusvàlids) estableix que totes les empreses públiques i privades espanyoles amb una plantilla de 50 o més treballadors han de tenir una quota de reserva a favor de les persones amb una discapacitat igual o superior al 33% corresponent al 2% de la plantilla. Aquesta llei preten, entre d’altres objectius, impulsar i fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat.

Si esteu interessats en fer algun tipus de contractació i/o necessiteu assessorament podeu contactar amb nosaltres al 977 86 12 61 o a través d’aquest formulari

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu