Centre Especial de Treball

El treball al Centre Especial i el servei a les persones

Després de realitzar l’entrevista d’acollida amb l’equip interprofessional d’assessorament familiar pot ser que la persona sigui avaluada i derivada als nostres centres de treball, el que considerem Treball en un Entorn Protegit.

Des dels nostres centres de treball assegurem un treball remunerat a persones en edat laboral amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones en situació o risc d’exclusió social. 

Aquests processos assistits de treball els desenvolupem en dos contextos d’activitat laboral: als Centres Especials de Treball i amb la inserció en el mercat laboral ordinari.


Qui pot rebre aquest servei?

Persones en edat laboral amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones en situació o risc d’exclusió social.

Dades del nostre Centre Especial de Treball

D'especial dificultat94%
Homes56%
Dones44%
discapacitat >=64%60%
+45 anys39%
 

USAP (Unitat de Suport a l'Activitat Professional)

Nombre de persones ateses

110

L’equip d’USAP realitza les actuacions necessàries per a aconseguir la màxima autonomia personal i professional i una òptima integració en l’entorn social i cultural que faciliti una participació plena de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb trastorn mental que són ateses. Es dissenya un Pla d’Acció Individual (PAI) que contempla les característiques pròpies de cadascú i la seva evolució particular. Aquesta intervenció es realitza alhora en coordinació amb les famílies i/o els i les professionals de referència. Els objectius, en les diferents àrees d’intervenció, són treballats per mitjà d’un equip interdisciplinar i format per professionals de la psicologia, pedagogia, educació social i treball social. L’objectiu final del servei és, per tant, acompanyar a la persona en aquesta transició laboral en context laboral protegit, vetllant per a que aquesta pugui promocionar cap a una empresa ordinària en un futur.

Si esteu interessats en forma part de l’equip de persones treballadores del Centre Especial de Treball, podeu contactar amb nosaltres al 977 86 12 61 o bé omplint el formulari

Serveis de qualitat amb valor social


Què és un Centre Especial de Treball?

És un entorn de treball protegit on les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental treballen de forma remunerada i ajustada a les seves capacitats. La seva finalitat és la creació de llocs de treball i la generació de beneficis que es revertiran en serveis i en més recursos pel territori.


Si ets uns empresa pots complir amb la Llei General de Discapacitat

La Llei de Contractes del Sector Públic obliga a les Administracions Públiques a establir un percentatge de reserva com a mecanisme de discriminació positiva, per adjudicacions a Centres Especials de Treball d’iniciativa social.

A través de la contractació dels nostres serveis i/o amb la compra dels nostres productes.

veure serveis i productes


La Llei General de Discapacitat (antiga LISMI – Llei d’Integració Social dels Minusvàlids) estableix que totes les empreses públiques i privades espanyoles amb una plantilla de 50 o més treballadors han de tenir una quota de reserva a favor de les persones amb una discapacitat igual o superior al 33% corresponent al 2% de la plantilla. Aquesta llei preten, entre d’altres objectius, impulsar i fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat.

Si esteu interessats en fer algun tipus de contractació i/o necessiteu assessorament podeu contactar amb nosaltres al 977 86 12 61 o a través d’aquest formulari

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...