Programes d’Inserció

Programes d'Inserció

Projecte Incorpora

Qui pot rebre aquest servei? Persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones en situació o risc d’exclusió social en edat laboral.

Incorpora de “la Caixa” és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.

A aquest efecte, és un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita, i també un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina. La tasca de suport i seguiment que duen a terme els tècnics d’inserció és fonamental perquè, tant l’empresa com el treballador, experimentin un procés d’integració òptim.

Impulsem la integració laboral dels col·lectius en risc d’exclusió social:

  • Persones amb discapacitat física, psíquica, sensorial i amb trastorn mental
  • Immigrants
  • Joves amb dificultats
  • Dones víctimes de violència domèstica
  • Aturats de llarga durada
  • Més grans de 45 anys
  • Persones privades o exprivades de llibertat

PROGRAMA SIOAS 2020

Núm. Exp. TSF055/20/000063

RESOLUCIÓ TSF/926/2020, de 20 d’abril, per la qual es convoquen les subvencions per a la realització dels serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental, per a l’any 2020 (DOGC núm. 8127, de 6.5.2020, ref. BDNS 503471).

És un projecte d’accions d’orientació, desenvolupament de competències, acompanyament a la inserció i treball amb suport de persones amb discapacitat intel·lectual i de persones amb problemàtica de la salut mental a l’empresa ordinària.

Aquest projecte té lloc als punts d’actuació que APRODISCA té a Montblanc i a La Selva del Camp. Treballem tant amb les persones, així com amb les empreses del territori. El servei que oferim treballa a partir de l’adaptació de cada procés a les necessitats concretes de cada persona i/o empresa.

El nostre objectius és incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral, així com facilitar l’adaptació social i laboral de les persones treballadores amb especials dificultats d’inserció laboral en empreses del mercat ordinari de treball en el territori de referència, mitjançant la metodologia d’avaluació i formació per competències i del Treball amb Suport (TaS).

La metodologia bàsica del projecte és la construcció d’itineraris personalitzats en funció de les característiques i necessitats de cada persona. D’entrada es parteix de les possibilitats i interessos de cadascú per pactar les actuacions a realitzar, sempre tenint de referència la inserció laboral al mercat de treball ordinari. Es tracta de fer un vestit a mida.

“Projecte subvencionat pel Departament de Treball, Afers Social i Famílies i objecte de cofinançament per part del FSE”


Projecte Singulars

Núm. Exp. SOC020/20/00154

RESOLUCIÓ TSF/3520/2019, de 12 de desembreper la qual s’obre la convocatòria anticipada per a l’any 2020 per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament dels Projectes Singulars de la Línia 1, que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC-SINGULARS 1) (ref. BDNS 487130)

És un projecte d’accions d’orientació, desenvolupament de competències, formació, prospecció, acompanyament a la inserció i treball amb suport de persones joves d’entre 16 i 29 anys beneficiaries de Garantia Juvenil i amb discapacitat intel·lectual i/o amb problemàtica de la salut mental a l’empresa ordinària. Aquest projecte té lloc al punt d’actuació que APRODISCA té a La Selva del Camp. Treballem tant amb les persones, així com amb les empreses del territori.

El nostre objectiu es promoure la igualtat d’oportunitats dels joves amb discapacitat intel·lectual i/o amb problemàtica de la salut mental, reforçant l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves demandants d’ocupació no integrades en el sistema educatiu o formatiu, mitjançant un procés personalitzat.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...