Fes un donatiu

Col·labora amb nosaltres fent un donatiu

Tant si sou una empresa com un particular podeu col·laborar econòmicament amb APRODISCA fent un donatiu.

Aquest donatiu és deduïble en l’IRPF, d’acord amb l’article 19 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge. En el cas de que sigueu una empresa aquest donatiu també forma part de les mesures alternatives per a l’acompliment de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI, Llei d’Integració Social del Minusvàlid).

Deduccions per donatius a ONG (fundacions i associacions), tant en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF) com en l’Impost de Societats (IS). El donant (particular o institució) s’enviarà el certificat fiscal.


I ara….

Podeu desgravar la vostra donació en la declaració de la Renda que fins ara era del 75% i a partir del maig de 2020 és del 80% modificat a la Llei de Mecenatge publicada pel BOE, inclou un article que incrementa en cinc punts les deduccions per donacions a ONG (fundacions i associacions).


Estem vivint uns moments difícils per la crisi del coronavirus i volem comptar amb tu per minimitzar l’impacte que està provocant a la nostra entitat. Ara més que mai, necessitem la teva ajuda, dona’ns un cop de mà…FENT UN DONATIU.

Faràs possible la compra de material de protecció, recursos informàtics per a l’atenció no presencial i equips de desinfecció d’espais per a garantir els serveis.


Per un donatiu de 150 €
Hisenda et retornarà 120 €
Et costarà en realitat 30 €

Abans de fer el donatiu, omple el formulari següent i, per qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres al mail aprodisca@aprodisca.org

➡ PAS 1

Dades Personals

➡ PAS 2
Per tal de fer efectiva la teva donació pots fer servir diferents opcions:

 

VIA PAY-PAL I TARGETA DE CRÈDIT
Per fer el pagament per Pay-Pal, no és necessari que disposis d’un compte en aquesta plataforma perquè també s’accepta targeta de crèdit. Fes clic aquí per accedir a la passarel·la segura de Paypal per fer la donació.

A TRAVÉS DE BIZUM
També pots fer el donatiu fent la teva aportació pel sistema Bizum.
El nostre codi d’enviament és 02687

PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA
També pots fer el donatiu fent un ingrés o transferència al següent número de compte ES76 0081 0567 9700 0107 9617

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...