Manipulats alimentaris

Servei de Manipulats Alimentaris

A més del cultiu i la venda, a Hortus, també ens dediquem a l’elaboració de productes a la nostra indústria agroalimentària ecològica.

A l’obrador de Montblanc, que ocupa una superfície de 900 m2 i està dotat amb l’equipament necessari, seguim en tot moment la normativa vigent sobre les normes d’higiene i elaboració d’aliments. A més a més, a Hortus seguim un procés preventiu d’autocontrol alimentari basat en el sistema d’APPCC (anàlisi de perills i punts de control crítics), per tal de garantir la seguretat alimentària. El nostre obrador està certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) amb el codi regulador CT/1249/E.

Amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors/es amb discapacitat que treballen a la nostra entitat, oferim serveis a les empreses alimentàries i agricultors/es tant del sector ecològic com convencional, amb la fabricació, elaboració, manipulació i envasat de productes alimentaris.

 • Servei de producció i elaboració a tercers amb marca pròpia – maquila: col·laborem en el desenvolupament de solucions individuals per al vostre producte ecològic o convencional, com conserves, melmelades, salses etc. independentment de si requereix una fase del procés o una combinació de processos productius: elaboració, envasat, etiquetat, encaixat, entre d’altres. Vosaltres ens subministreu les matèries primeres i nosaltres elaborem el vostre producte final d’acord amb els vostres requeriments i especificacions de qualitat.
 • Servei de manipulats alimentaris: envasat d’aliments ecològics o convencionals, etiquetatge i encaixat per a campanyes de màrqueting promocional, entre d’altres.

Us oferim la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries per a la vostra marca.

Disposem dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIPAC/RGSEAA).

Recordeu que si sou una empresa i contracteu els nostes serveis, doneu compliment als requeriments legals de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI – Llei d’Integració Social de Minusvàlids) Integració Social de Minusvàlids) i /o materialitzeu accions de responsabilitat social corporativa (RSC) dins la vostra organització.

Descarrega’t

el nostre catàleg de serveis

CATÀLEG DE SERVEIS

Per a més informació i consultes, contacteu amb nosaltres al 977 86 07 68 o deixeu-nos les vostres dades, expliqueu-nos la vostra necessitat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

   

   

   

  BENEFICIARIS LEADER 2021

  Ajut per “Millora de les instal·lacions”

  Seguim millorant en la línia d’emulsionats amb la compra d’una màquina turbo trituradora per a l’ús exclusiu d’aquest tipus de producte. Amb aquesta inversió, millorem el procés productiu reduint els temps d’espera en secció d’envasat. En el 80 % de les receptes actuals per aquest tipus de producte tenim uns temps d’elaboració més elevats que en la resta de salses i productes que s’elaboren. Amb l’adquisició d’aquesta nova màquina es poden elaborar dos tipus de salses al mateix temps, obtenint una millora molt substancial del nostre procés productiu i a la vegada la creació de nous llocs de treball per a persones amb especials dificultats.

   

  Operació: Implementació d’Estratègies de Desenvolupament local

  Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022, cofinançada per:

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu