Servei de neteja

Servei de Neteja

Oferim serveis de qualitat que aporten valor social a les empreses responsables, fent possible la inserció laboral i social de les persones amb discapacitat, assessorant-les i acompanyant-les per a complir amb la Llei General de Discapacitat.


Neteja industrial i col·lectivitats

Netegem tot tipus de superfícies des de marbres, parquet, capissat… oferint un assessorament davant de dificultats especials (taques, grafitis, abrillantats…)

Serveis:

 • Neteja d’obra nova (eliminació de resta de deixalles de la fase de construcció, enretirada de fragments de runa i incrustacions (guix, formigó, silicona, cola, òxids, ciment).
 • Recuperació de moquetes
 • Oficines, naus industrials i centres comercials
 • Neteja d’obra pública
 • Neteja de manteniment de comunitats de veïns
 • Neteja de pàrquings
 • Neteja de grans cristalleres
 • Neteja de façanes
 • Llars d’infància
 • Escoles
 • Abrillantament de superfícies interiors…

Els nostres tractaments estan especialitzats amb ozó, tant de l’aire com de l’aigua. Mitjançant generadors que ens permeten una total purificació de l’aire destruint virus, bacteris, fongs, i en general tot tipus de gèrmens patògens presents en l’ambient causants de múltiples al·lèrgies.

Mitjançant l’aigua fem una higienització dels terres amb una total, ràpida i eficaç eliminació de germans patògens que es troben en aquesta superfície.

Mitjançant l’aigua ionitzada eliminem tot tipus de bacteris que es troben en les superfícies horitzontals i verticals, sanitaris i objectes varis garantint un poder de desinfecció fins a 5 dies.

En la majoria de les nostres neteges utilitzem la neteja en sec, mitjançant diferents tipus de mopes de microfibra adaptada a cada superfície que permeten eliminar el sistema convencional del fregat.

Tenim una àmplia gama de maquinària des d’hidronetejadores, fregadores mecanitzades, aspiradors d’aigua i pols, abrillantadores…

Descarrega’t el nostre catàleg

CATÀLEG EMPRESES

Persones treballadores                                                36

Recordeu que si sou una empresa i contracteu els nostes serveis, doneu compliment als requeriments legals de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI – Llei d’Integració Social de Minusvàlids) Integració Social de Minusvàlids) i /o materialitzeu accions de responsabilitat social corporativa (RSC) dins la vostra organització.


Contractació de serveis o productes

Podeu consultar i veure més informació detallada del funcionament del nostre Centre Especial de Treball on veureu explicació de la contractació pública i la calculadora pel compliment de la Llei General de Discapacitat. 

+info

Demaneu informació sobre el nostre servei, indicant-nos quina és la vostra necessitat.

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu