Acompliment LISMI

Ets una empresa?

Si la vostra empresa vol col·laborar amb la nostra Associació, ho podeu fer de diferents maneres, una d’elles és mitjançant:

Acompliment de la LISMI (Llei d’Integració Social del Minusvàlid).

La llei d’integració social dels minusvàlids (13/1982 de 7 d’abril) neix de la necessitat d’assegurar els drets fonamentals dels discapacitats, perquè puguin tenir una completa realització com a persona dins l’àmbit social, personal i laboral.

El principi bàsic que marca la normativa és que les empreses les quals tenen més de 50 treballadors en plantilla, un 2% d’aquests han de presentar un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Per afavorir el compliment d’aquesta llei, i donar suport als Centres Especials de Treball (empreses amb un mínim de 70% de la plantilla amb discapacitat igual o superior al 33%) es crea el Real Decret 27/2000 de 14 de gener, que flexibilitza la llei i proporciona mesures alternatives de caràcter excepcional que permeten el compliment de la normativa amb altres circumstàncies.

Us oferim tot un ventall de serveis que signifiquen avantatges per les ambdues parts. Indiqueu-nos quina és la vostra necessitat o consulta, i estarem encantats d’assessorar-vos.

Cliqueu en el link per a veure opcions i calculadora LISMI 

Mesures alternatives

  • Donacions o patrocinis, sempre de caràcter monetari.
  • Realització d’un contracte mercantil, per la prestació de serveis. En cap cas podem oferir un servei dins l’activitat principal de l’empresa.
  • Creació d’un enclavament laboral (Real Decret 290/2004, de 20 de febrer: Enclaves laborales): És un contracte mercantil que permet oferir un servei dins l’activitat principal de l’empresa.
 

Recordeu que si sou una empresa i contracteu els serveis d’Aprodisca, doneu compliment als requeriments legals de la LISMI (Llei 13/1982 de 7 d’abril, Integració Social de Minusvàlids) i /o materialitzeu accions de responsabilitat social corporativa (RSC) dins la vostra organització.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu