Fes-te persona voluntària

Contribuïm en la creació d'un món més inclusiu

Participem en la creació d’un món més inclusiu, vivint el lleure des d’una altra mirada on totes les persones hi tenen cabuda, fent activitats pensades per a tothom en el que no hi hagin barreres i que es gaudeixi en igualtat d’oportunitats.

Volem contribuir de manera clara i decidida, perquè a nivell social es pugui avançar cap a la construcció de comunitats cada cop més acollidores i inclusives que visquin la diversitat com un enriquiment. 

Volem crear espais on es fomenti la cooperació i la creativitat, on ningú per la seva condició es vegi limitat a poder participar.

Avancem cap a la construcció de comunitats inclusives


Volem ser participatius en diferents esdeveniments del territori ajudant i col·laborant amb entitats i/o empreses del nostre entorn, aportant experiència vital i valors.

Si vols gaudir del  temps lliure de manera solidària i diferent, fes-te persona voluntària de la nostra Associació


TOTS SOM APRODISCA !

Formaràs part de la nostra xarxa social de voluntaris, el voluntariat és l’expressió d’un compromís i un suport actiu a la nostra societat amb implicació i poder de transformació social. Deixa’ns les teves dades i inquietuts i ens posarem en contacte amb tu.

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu