Valors ètics

Valors ètics

Aprodisca amb un dels seus representants és membre de la junta d’ERESS (Espai de Reflexió d’ètica de Serveis Socials) del Dincat, òrgan competent de referència de la discapacitat intel·lectual a Catalunya que aglutina més de 300 entitats associades al grup.

Aquest espai de reflexió està incorporat a Aprodisca, en la pràctica quotidiana dels nostres professionals complint amb els deures deontològics, deliberant, analitzant i planificant la nostra intervenció, com a objectiu de millora de qualitat de l’atenció a les persones, promovent els valors ètics i les bones actituds en la cura de les persones que atenem.

Els valors i actituds que promovem són:

– Igualtat de tractar tothom amb la mateixa consideració i respecte, no discriminant la persona per raó de sexe, edat, ètnia, creences, llengua, orientació sexual, situació econòmica, limitacions físiques o psíquiques.

– Autonomia com a capacitat de deliberar sobre els objectius personals, capacitant a la persona a prendre lliurament les seves decisions.

– Intimitat, garantint que tota persona disposi d’espais propis i moments d’intimitat, respectant l’intimitat física i psicològica.

– Competència per realitzar una activitat de manera correcta, garantint la qualitat de les intervencions de totes les persones vinculades a l’entitat.

– Promoure la formació continuada a tota persona vinculada a l’entitat.

– Responsabilitat davant els altres i la nostra pròpia conducta, amb una correcta coordinació entre tots els agents que atenen les persones de la nostra entitat, fomentant un treball interdisciplinari, generant un clima de treball basat amb la confiança, respecte mutu i la col·laboració

– Consciència social atenent les necessitats dels altres cooperant a través de diversos mecanismes socials, fomentant una actitud crítica per promoure unes condicions de vida dignes per tota persona amb discapacitat.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu