Fes-te soci protector

¿Qui pot ser soci protector?

Qualsevol persona física o jurídica, simpatitzant amb la tasca d’aquesta associació i que contribueixi exclusivament amb un ajut econòmic de manera continuada al sosteniment de les finalitats de l’entitat sense participar en la seva marxa i organització.

Col·laborant amb Aprodisca podeu obtenir diferents beneficis:

 • Una gran oportunitat pel desenvolupament de les vostra política de RSC. Contractant els nostres serveis i comprant els nostres productes col·laboreu en la inserció laboral de persones en risc d’exclusió, el que pot ser un gran objectiu de la vostra política de Responsabilitat Social Corporativa.
 • Una gran oportunitat pel compliment de la LISMI: si sou una empresa de més de 50 treballadors, contractant els nostres serveis com a Centre Especial de Treball o com a “enclavament laboral”  us podeu acollir a les mesures alternatives a la contractació directa de persones amb discapacitat. Et podem assessorar.

Si vols ser soci protector et pots posar en contacte al mail atencioalsoci@aprodisca.org o bé complint el següent formulari:


  Pots desgravar la teva aportació en la declaració de la Renda que fins ara era del 75% i a partir del maig de 2020 és del 80% modificat a la Llei de Mecenatge publicada pel BOE, inclou un article que incrementa en cinc punts les deduccions per donacions a ONG (fundacions i associacions).

  És deduïble en l’IRPF, d’acord amb l’article 19 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge. En el cas de que siguis una empresa aquest donatiu també forma part de les mesures alternatives per a l’acompliment de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI, Llei d’Integració Social del Minusvàlid).

  +info agència tributària

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...

  Donatiu