Tractament dades treballa

TRACTAMENT DE LES DADES DEL FORMULARI TREBALLA AMB NOSALTRES

Responsable del Tractament: Identitat: ASSOCIACIÓ PRO PERSONES AMB DISMINUCIÓ PSÍQUICA DE LA CONCA DE BARBERÀ (en endavant, APRODISCA) – CIF: G43069749– Direcció Postal: Josep Maria Poblet, 1 43400 MONTBLANC (Tarragona) – Telèfon: 977.861.261 – Correu electrònic del nostre Delegat de Protecció de Dades: lopd@aprodisca.org.

 

Li comuniquem que la informació amb les seves dades personals i curriculars que Vostè ens facilita de forma voluntària serà tractada per APRODISCA amb la finalitat de mantenir-lo informat/da de les possibles vacants que es produeixin a la nostra Associació i dels processos de selecció de personal futurs que puguem iniciar. El temps de conservació de les dades del currículum aportades serà d’un any o quan es produeixi l’adjudicació del lloc de treball corresponent al procés de selecció al que Vostè prenia part; transcorregut aquest temps, es procedirà a la seva destrucció. Les seves dades poden ser cedides a l’entitat del Grup FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR APRODISCA, sempre i quan així ho autoritzi marcant la casella habilitada a la part inferior, consentiment que podrà revocar en qualsevol moment. Pot exercir el seu dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no sigui necessàries, limitació, portabilitat i oposició de forma escrita al domicili social abans esmentat o via e-mail a lopd@aprodisca.org, adjuntant en ambdós casos còpia de document oficial que l’identifiqui. En el cas que consideri que s’han vulnerat els seus drets, també li assisteix el dret a presentar una reclamació enfront a la autoritat de control competent (en aquest cas, Agència Espanyola de Protecció de Dades).

 

En compliment del deure d’informació contemplat a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el titular, dinamitzador i gestor dels continguts de la Web www.aprodisca.org és APRODISCA, atenent a comunicacions de los usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de aprodisca@aprodisca.org.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu