En marxa Ocell de Foc del Camp, un projecte per promoure la qualitat de vida i el benestar emocional entre les persones joves

En marxa Ocell de Foc del Camp, un projecte per promoure la qualitat de vida i el benestar emocional entre les persones joves

El benestar emocional de les persones joves és l’objectiu central del projecte Ocell de Foc del Camp que s’ha presentat aquest dimarts en una roda de premsa a Reus. El projecte està adreçat a joves de 16 a 30 anys de les comarques de la Conca de Barberà, el Baix Camp i el Priorat i dels municipis de Salou i Vila-seca. Un projecte l’impulsem conjuntament amb 5 entitats més del territori: l’Associació Ment i Salut La Muralla, la Bastida Participació, l’ESCAC SCCL, Icaria Cooperativa i Reus Refugi.

Des d’Ocell de Foc del Camp, a més d’acompanyar i donar suport a joves, es realitzaran diverses activitats entre accions d’informació, de prevenció i de lluita contra l’estigma de la salut mental i l’abandonament educatiu, de creació de projectes i iniciatives juvenils i d’atenció grupal i individual a joves. A més, en les propers setmanes s’obriran punts de trobada on les persones joves podran apropar-se per rebre el suport i acompanyament adequat a les seves necessitats. A Montblanc, el punt de trobada serà a l’Associació Juvenil Barjaula i estarà obert els  dilluns de 17h a 20h i els divendres de 10h a 12h.

Aquesta és la primera vegada que les sis entitats treballen juntes. Cadascuna aporta al projecte l’expertesa en el seu camp de treball i el coneixement del territori per poder desenvolupar-lo. .

Ocell de Foc del Camp és un projecte finançat pel departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i té una durada prevista de dos anys.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu