Nou Servei d’Orientació i Acompanyament a Miami platja i Mont-roig del Camp

Nou Servei d’Orientació i Acompanyament a Miami platja i Mont-roig del Camp

El passat 18 de Maig del 2022 l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i Miami Platja van aprovar un conveni de col·laboració amb l’entitat social Aprodisca.

L’objectiu d’aquesta sinèrgia és oferir una atenció especialitzada a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb afectació de la salut mental del municipi i a les seves famílies.

Aprodisca és una entitat social sense ànim de lucre especialitzada en l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o per afectació de la salut mental des de fa 39 anys. Disposa de servei orientats a l’acompanyament i al suport en la formació i inserció laboral. A més de serveis d’acció comunitària i de suport en habitatges.

El Servei d’Orientació i Acollida d’Aprodisca (SOA) ofereix orientació a famílies i persones interessades en itineraris formatius, orientacions en serveis d’ocupació i prelaborals, serveis d’habitatges amb suports, d’oci i temps lliure.

Aquest servei ofereix una atenció integral i professional amb la finalitat d’acompanyar a les famílies i a familiars amb discapacitat intel·lectual i/o afectació de la seva salut mental, a partir dels 16 anys, en els diferents itineraris de vida. A més, s’orienta en els suports que la persona pot necessitar al llarg de la seva vida, un cop es finalitza l’etapa educativa.

Aquest Servei d’Orientació i Acompanyament està en coordinació periòdica amb l’equip de Serveis Socials d’ambdues poblacions, a més dels diferents dispositius comunitaris: CAP, EAP del Baix Camp i entitats locals.

Aquest conveni té una vigència de 2 anys i permet oferir aquest servei 1 cop per setmana, els divendres en horari de 8:00h a 14:00h. Aquest servei s’ha posat en marxa el passat 20 de maig a la població de Miami Platja.

Totes les persones interessades en rebre aquest servei de forma gratuïta poden adreçar-se a les dependències municipals de Serveis Socials i demanar cita prèvia. També ho poden fer a través de la pàgina web d’Aprodisca: https://aprodisca.org/sollicitud-dentrevista o per telèfon al: 615997644.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu