Col·laboracions

Col·laboracions

Des d’APRODISCA volem agrair la comprensió de totes aquelles persones que ens han recolzat durant tota la nostra història, sobretot en els moments en que no era comú fer-ho, ni estava ben vist.

Hi va haver un temps en que la discapacitat intel·lectual i la malaltia mental eren temes tabú: la gent no en volia parlar i hi havia una alta discriminació.

En aquesta mateixa època hi van haver persones que van creure personalment en el projecte i que, gràcies a això, ens van fer costat a nivell particular o bé des de les seves organitzacions i entitats: associacions, empreses, ajuntaments, consells comarcals, governs, etcètera.

Empreses

Fundació “la Caixa” · Departament de Treball, Afers Socials i Famílies · INCORPORA · Obra Social “la Caixa” · Fundación ONCE ·Diputació de Tarragona· Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Direcció General d’Economia social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa · SOC Servei d’Ocupació de Catalunya · Generalitat de Catalunya. Departament d’Interior. Secretaria General CAT 122 · FSE – Fons Social Europeu – L’FSE inverteix en el teu futur · FSE – Fons Social Europeu – Iniciativa d’Ocupació Juvenil – L’FSE inverteix en el teu futur · Departament d’agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Direcció General de Desenvolupament Rural · LEADER del Camp · Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social. Servicio Público de Empleo Estatal · Agrupació Mútua · Ajuntament de l’Espluga de Francolí · Ajuntament de la Riba · Ajuntament de la Selva del Camp · Ajuntament de Montblanc · Ajuntament de Pira · Ajuntament de Santa Coloma de Queralt · Ajuntament de Sarral · Ajuntament de Solivella · Ajuntament de Vallclara · Ajuntament de Vilallonga · Ajuntament de Vilaverd · Associació Alzina · Autòdrom del Baix Penedès · Avicarton · Bancaja · BBVA · Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp

Formem part de

ACTAS (Associació Catalana del Treball amb Suport) · AESE (Asociación Estatal del Empleo con Apoyo · AMMFEINA (Agrupació Catalana d’Entitats per a la Inserció Laboral de Persones amb Malaltia Mental) · DINCAT · FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars) · ASPACE (Confederación Española de Federaciones y Asociaciones de Atención a Personas con Parálisis Cerebral) · FEICAT (Federació d’Empreses d’Inserció a Catalunya) · Federació Catalana del Voluntariat Social · ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics) · LADD (Associació en Defensa dels Drets de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament) · ERESS (Espai de Reflexió d’Ètica de Serveis Socials)

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu