Iniciatives Aprodisca

Iniciatives Aprodisca

APRODISCA AMBIENTALS I ECOLÒGICS, EMPRESA D’INSERCIÓ, SLU

APRODISCA Ambientals i Ecològics és una empresa d’inserció que té per objectiu primordial la integració sociolaboral de persones en situació d’exclusió social o en greu risc d’arribar-hi.

La seva finalitat és proporcionar als seus treballadors, com a part de llurs itineraris d’inserció, processos personalitzats i assistits de treball remunerat, formació en el lloc de treball, habituació social i laboral i, si s’escau, serveis d’intervenció o mesures d’acompanyament social que permetin llurs posterior incorporació al mercat de treball.

FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR APRODISCA – 2010

La Fundació Privada Tutelar APRODISCA és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu desenvolupar funcions de protecció social, jurídica i econòmica per a persones en situacions de dependència.

La seva finalitat és donar resposta a aquelles famílies que tenen al seu càrrec a persones grans, persones amb discapacitat i/o persones amb malaltia mental i que volen comptar amb una alternativa futura i de protecció per als seus familiars, caracteritzada bàsicament per una tasca d’administració i guarda dels bens de la persona i de garantia de l’exercici dels seu drets, tot vetllant perquè aquestes tinguin la màxima qualitat de vida, orientada a la promoció de l’autonomia personal.

D’altra banda APRODISCA ha iniciat diferents projectes amb marca i identitat pròpia:

  • HORTUS APRODISCA és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.
    A Hortus fomentem l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomentem la recuperació de varietats locals, promovem valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionem mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans. Hortus
  • SAD, el Servei d’Ajuda a Domicili és un conjunt organitzat i coordinat d’accions i prestacions, que es realitzen en el domicili de la persona o el seu entorn.
    Oferim una atenció integral i personalitzada orientada a persones i famílies que tenen dificultats per a la realització de les activitats bàsiques de la vida quotidiana o per al seu desenvolupament personal i social.
  • Sota la marca APRONET, mitjançant el nostre centre de treball ubicat a La Selva del Camp oferim serveis de neteja industrial i col·lectivitats
  • APRODISCA BATUKE és un grup de percussió format per persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb malaltia mental que oferim espectacles de música i ball de Carioques per a celebracions i festes, tant per a particulars com per a empreses o entitats.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu