Celebrem l’Assemblea General de socis d’Aprodisca i presentem la memòria 2018

Celebrem l’Assemblea General de socis d’Aprodisca i presentem la memòria 2018

El passat 7 de juny es va celebrar l’Assemblea General de socis de la nostra entitat a l’auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp.

Presentant la memòria 2018 i el resum d’aspectes de gestió organitzativa i econòmica de l’any passat fins a l’actualitat, enguany destaquem el torn obert de paraules en què totes les persones assistents van poder fer reflexions i/o preguntes compartides amb tothom.

No deixem de seguir el nostre full de ruta pel nostre somni col·lectiu de “Contribuir en la creació d’un món més inclusiu”. Compromesos en seguir treballant amb la millora de la qualitat de vida de les persones, comptant amb serveis que ofereixin una resposta adequada i personalitzada a les necessitats i suports de les persones i alhora ampliant-ne la seva participació des d’un enfoc més comunitari.

Ens comprometem a seguir incorporant la reflexió ètica en el nostre treball diari realitzant una gestió responsable, sostenible i sostinguda en el temps que ens permeti dur a terme els nostres objectius fundacionals, com també en reduir els impactes mediambientals que generem i a seguir cuidant la natura que ens acompanya en el camí.

Durant aquest any hem agafat més i nova consciència del nou paradigma de la discapacitat: més apoderament i participació de les persones en la consecució dels seus desitjos.

Els membres de la Junta agraïm un any més, l’esforç i la dedicació de tot l’equip convençuts que junts arribarem més aviat i més lluny en la consecució del nostre desig col·lectiu!

Clica a la imatge per veure la memòria.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu