El servei de jardineria realitza millores de conservació a l’entorn de la Vall de Montblanc

El servei de jardineria realitza millores de conservació a l’entorn de la Vall de Montblanc

El servei de jardineria està realitzant tasques de millora i conservació a l’entorn de La Vall de Montblanc. En concret l’actuació que s’està duent a terme es centra en l’àrea de la placeta camí a Rojalons, que inclou més de 13.000m2, i en més de 7 km en diversos senders: el camí GR171, de la Serreta a La Coma, el Camí de Mas de Ponent a Mas d’en Soler, el camí del Molí de Dins a la cruïlla Mas de Ponent i el Camí de Dins a Rojalons.  

Les tasques van començar al mes de gener i s’allargaran fins a finals de setembre. Durant aquests mesos, els camins es desbrossaran i s’anivellaran, es construiran dues passeres de fusta i es podaran arbres i arbustos, entre d’altres accions. A la placeta camí a Rojalons, a més de desbrossar la zona, es definirà l’arbrat, s’eliminaran les espècies no autòctones i invasores i es reconduirà l’aigua de la font de dalt de la cascada. 

La brigada que realitza aquestes tasques està formada per quatre persones i un coordinador tècnic. El treball de l’equip de jardineria d’APRODISCA complementa la intervenció que l’Ajuntament de Montblanc ja està fent a la zona. 

L’actuació de recuperació que s’està duent a terme en aquest espai natural està subvencionada per la Diputació de Tarragona, amb un import de 25.000 euros, en el marc de les subvencions per Centres Especials de Treballl d’iniciativa social i empreses d’inserció per la conservació i millora d’espais naturals, per l’exercici 2022.

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu