El servei de jardineria realitza millores de conservació a l’entorn de la Vall de Montblanc

El servei de jardineria realitza millores de conservació a l’entorn de la Vall de Montblanc

El servei de jardineria està realitzant tasques de millora i conservació a l’entorn de La Vall de Montblanc. En concret l’actuació que s’està duent a terme es centra en l’àrea de la placeta camí a Rojalons, que inclou més de 13.000m2, i en més de 7 km en diversos senders: el camí GR171, de la Serreta a La Coma, el Camí de Mas de Ponent a Mas d’en Soler, el camí del Molí de Dins a la cruïlla Mas de Ponent i el Camí de Dins a Rojalons.  

Les tasques van començar al mes de gener i s’allargaran fins a finals de setembre. Durant aquests mesos, els camins es desbrossaran i s’anivellaran, es construiran dues passeres de fusta i es podaran arbres i arbustos, entre d’altres accions. A la placeta camí a Rojalons, a més de desbrossar la zona, es definirà l’arbrat, s’eliminaran les espècies no autòctones i invasores i es reconduirà l’aigua de la font de dalt de la cascada. 

La brigada que realitza aquestes tasques està formada per quatre persones i un coordinador tècnic. El treball de l’equip de jardineria d’APRODISCA complementa la intervenció que l’Ajuntament de Montblanc ja està fent a la zona. 

 

Tasques de conservació a Sarral

En paral·lel, el servei de jardineria també està realitzant tasques de conservació i manteniment en tres senders del municipi de Sarral. Aquests treballs són la continuació dels treballs que Aprodisca va realitzar l’any passat per obrir i fer transitables aquests itineraris.

 

Les dues actuacions estan subvencionades per la Diputació de Tarragona, en el marc de les subvencions per Centres Especials de Treballl d’iniciativa social i empreses d’inserció per la conservació i millora d’espais naturals, per l’exercici 2022. La subvenció per a la recuperació de la Vall de Montblanc té un import de 25.000 euros i la de conservació de Sarral és de 5.000 euros.

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu