Inauguració i presentació del projecte d’APRODISCA “Les 3 Esses” a l’ermita de Sant Josep de Montblanc

Inauguració i presentació del projecte d’APRODISCA “Les 3 Esses” a l’ermita de Sant Josep de Montblanc

El passat dia 17 de març va tenir lloc la inauguració del nou projecte d’inclusió social que impulsa la nostra associació en aquest espai natural i de lleure de la nostra vila, l’acte va comptar amb la presència d’autoritats de la població i rodalies, com també de la junta directiva i d’algunes de les persones dels diferents serveis que formen l’entitat.

Davant de la necessitat de crear i seguir mantenint els llocs de treball amb les persones amb més necessitats de suport de la comarca i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc, gestionarem i custodiarem l’espai natural de l’ermita de Sant Josep, una oportunitat més d’ocupació per a les persones amb discapacitat que hi treballaran i que prèviament realitzaran una formació especialitzada.

La gerent, Anna Mas, destaca que “Estem molt contents d’engegar aquest projecte gastronòmic i de custòdia del territori en el que esperem estar a l’alçada de tots els montblanquins i montblanquines. Volem recuperar i omplir de vida aquest entorn natural tant emblemàtic i tant estimat pels montblanquins i montblanquines”

“Les 3 Esses” de Sant Josep, Essa de social, de sostenible i de saludable obrirà les seves portes el 27 de març oferint esmorzars i vermuts els dissabtes i els diumenges amb un horari de 8 del matí a 4 de la tarda. Més endavant, a l’estiu, i si les mesures per la Covid-19 ho permeten, també s’oferiran sopars i zona chill-out.

Esperem amb il·lusió que sigui un projecte de tots i per tothom!

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu