Ja tenim disponible la loteria de Nadal d’APRODISCA

Ja tenim disponible la loteria de Nadal d’APRODISCA

Aquest any hem decidit que tindrem sort!!

Per segona vegada, moguts sobretot per reduir els riscos de contagi de la Covid-19, la vendrem per internet, essent un mètode més segur per a totes aquelles persones que en vulguin comprar, així que, hem encarregat els nostres dècims de la loteria a l’administració Nº1 de La Bruixa d’Or pel Sorteig de Nadal del 22 de desembre de 2021.

El número que juguem és el 93.048, hem fet dècims per un import de 24€ (20€ + 4€ de donatiu) i participacions de 5€ (4€+1€ de donatiu) i que ja estan disponibles al web online de La Bruixa d’Or.

També hem fet butlletes de participacions de 5€ impreses en paper, per tal de poder-les vendre a totes aquelles persones que no ho puguin fer online.

Passos a seguir:

1. Entreu en aquest link al web https://www.labrujadeoro.es

2. Aneu a l’apartat de registre de la web i registreu-vos com a clients.

3. Una vegada registrats i dins del vostre perfil, heu d’ingressar saldo mínim per l’import total de la comanda per adquirir la loteria digital que queda en custòdia a l’administració (no s’envia a domicili).

4. Anar a “Loteria Empreses” i en el quadre en blanc “Introdueix el codi d’accés de la nostra entitat”
>>>>PER COMPRAR DÈCIMS CODI: Aprodisca a continuació feu clic a “Accedir”.
>>>>PER COMPRAR PARTICIPACIONS CODI: Aprodisca5  a continuació feu clic a “Accedir”.
5. Veureu una foto del dècim i la quantitat que queda disponible per a la venda. Poseu la quantitat que desitgeu comprar i a continuació feu clic a “Afegir al meu carret”. Sortirà un resum de la compra i seguidament cliqueu a “continuar comanda”.
6. Últim pas, seleccioneu el pagament amb el saldo disponible i una vegada hagueu vist el resum de compra i tot estigui correcte, seleccioneu la casella acceptant les condicions de compra i confirmeu el “pagament”.
MOLT IMPORTANT: Heu de rebre un mail amb la confirmació de la compra on hi consta el número de loteria, de no ser així, vol dir que no heu realitzat bé la comanda i us falta l'últim pas.

Loteria Digital: es rebrà el dècim per email i també estarà disponible aquesta validació en el compte client com a dècim virtual. Aquesta modalitat és sense despeses ni comissions. En cas de premi el sistema l’ingressarà automàticament al compte client de cada usuari, i per a cobrar-lo s’ha d’accedir a aquest compte, cobrar premi i introduir el número de compte quan el premi és inferior a 2.000€. Si és superior llavors s’haurà de cobrar (per llei) a través d’una entitat bancària.

Rebreu un mail de confirmació de la compra. En principi no hi ha límit de quantitat de compra i la data màxima per fer les comandes serà el 08/12/2021

 

Moltes gràcies i molta sort!!

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu