La Coral d’APRODISCA celebra els seus 10 anys!

La Coral d’APRODISCA celebra els seus 10 anys!

Era l’11 de febrer del 2011 quan s’iniciava un somni, un tret de sortida a la il·lusió del Sr. Maillo, que de manera voluntària i il·lusionada va presentar la seva idea de crear una Coral a la Sra. Carme Sureda gerent de la nostra entitat en aquells moments. Començava doncs, una nova etapa per a les persones amb diversitat funcional que formarien la coral, creant un vincle terapèutic amb la música i un lligam que s’alimenta encara amb la complicitat que el fundador i director transmet als cantaires.

Dia rere dia, assaig rere assaig van començar a crear un registre de cançons amb unes peculiars partitures dissenyades especialment per a ells i que anaven seguint el ritme i entonació de versions populars i personals, unes cançons que identifiquen el seu repertori.

Han estat uns anys molts intensos i emotius en els diferents concerts arreu del territori, sempre amb la il·lusió dels seus protagonistes i amb l’entusiasme i perseverança del seu director i del seguit de famílies que els acompanyen.

Un exemple d’autosuperació, d’orgull de pertinença i de serena esperança durant aquests temps d’incertesa en el que estem immersos degut a la pandèmia de la COVID-19, i que ara no ens permet realitzar cap acte en públic, però que sí celebrarem amb un fort aplaudiment a totes les persones que en formen part i donen suport.

Aplaudim doncs, aquests 20 cantaires i al seu director, per afrontar i superar les dificultats i que gràcies amb ells per a nosaltres la música és molt més que un llenguatge universal.

No defalliu, tornarem!!!

Moltes felicitats Coral d’APRODISCA!!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu