Rebem 145.939,25 € a través de la subvenció Next Generation cofinançament pel nostre centre de La Selva del Camp

Rebem 145.939,25 € a través de la subvenció Next Generation cofinançament pel nostre centre de La Selva del Camp

A través d’aquest projecte ens permetrà millorar l’atenció centrada en les persones a través de l’adequació i remodelació del nostre centre ocupacional de per tal d’adaptar els espais existents on les persones que hi participen diàriament puguin gaudir de la màxima qualitat dels serveis i d’infraestructura.

Aquesta remodelació permetrà disposar d’espais personalitats i transversals, on poder realitzar itineraris de formació i d’accions de rehabilitació orientades a les eleccions de cada persona, tal i com contempla el model de planificació centrada en la persona.

Aquesta ampliació a més, permetrà disposar de majors espais transversals i comunitaris ampliant el ventall de possibilitats i de projectes en benefici de les persones que hi participen, com amb la resta de companys, es necessari poder realitzar una ampliació, on es disposarà d’espais individualitzats i sala grupal. Aquests espais seran doncs, uns espais d’intervenció també amb la comunitat on residim, fent dels serveis segregats, serveis inclusius i fomentant el cooperativisme social.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu