Serveis de suport a la Inserció Laboral

Servei Ocupacional d’Inserció

Va adreçat a totes aquelles persones d’entre 18 i 65 anys, que tinguin diagnòstic de discapacitat intel·lectual, i vulguin realitzar activitats formatives per adquirir, mantenir i/o millorar les capacitats laborals necessàries per facilitar el seu accés a un lloc de treball. Per aconseguir-ho es duen a terme activitats d’ajustament personal i social (habilitats socials, educació financera, activitats comunitàries, relaxació, artesania…), treball de competències laborals (base, transversals i tecnicoprofessionals) i pràctiques prelaborals en els sectors dels manipulats industrials i alimentaris, jardineria i neteja.

USAP (Unitat de Suport a l’Activitat Professional)

Realitza les actuacions necessàries per a aconseguir la màxima autonomia personal i professional i una òptima integració en l’entorn social i cultural que faciliti una participació plena de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb trastorn mental que són ateses. Es dissenya un Pla d’Acció Individual (PAI) que contempla les característiques pròpies de cadascú i la seva evolució particular. Aquesta intervenció es realitza alhora en coordinació amb les famílies i/o els i les professionals de referència. Els objectius, en les diferents àrees d’intervenció, són treballats per mitjà d’un equip interdisciplinar i format per professionals de la psicologia, pedagogia, educació social i treball social. L’objectiu final del servei és, per tant, acompanyar a la persona en aquesta transició laboral en context laboral protegit, vetllant per a que aquesta pugui promocionar cap a una empresa ordinària en un futur.

Servei Prelaboral

És un servei adreçat a totes aquelles persones en edat laboral que presentin algun tipus de problemàtica social derivada d’un diagnòstic de malaltia mental, i que estiguin interessades en adquirir, mantenir i/o millorar les competències necessàries per incrementar el seu nivell d’ocupabilitat i facilitar la seva inserció social i laboral. Per assolir-ho es duen a terme activitats d’ajustament personal i social (habilitats socials, educació financera, activitats comunitàries, relaxació, artesania…) treball de competències laborals (base, transversals i tecnicoprofessionals) i pràctiques prelaborals en els sectors dels manipulats industrials, alimentaris, jardineria i neteja.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu