Treball empresa ordinària

Treball empresa ordinària

Aquest servei va adreçat als treballadors del nostre Centre Especial de Treball i derivats d’altres serveis interns o externs per tal de facilitar-los la seva incorporació en el mercat de treball ordinari, mitjançant la metodologia del Treball amb Suport (TaS).1

Treball amb suport (TaS)

Aquesta metodologia facilita de manera individualitzada els suports necessaris que la persona necessita per tal d’aconseguir mantenir i millorar un lloc de treball a l’empresa ordinària. Comprèn des de la recerca de llocs de treball adequats, la formació dins i fora del lloc de treball, fins a l’assessorament tècnic i laboral a les empreses, famílies i treballadors.

Comptem amb un equip tècnic que realitza tasques d’assessorament, suport i acompanyament, tant a les empreses com al treballador, durant tot el seu procés d’inserció. Partim de la inserció laboral com a eina bàsica per a l’autonomia de les persones amb discapacitat, fomentant la sensibilització del teixit empresarial sobre la multiplicitat de capacitats d’aquest col·lectiu.

Tots els candidats són persones amb discapacitat que han estat treballant dins el nostre Centre Especial de Treball, i per tant, això ens permet un total coneixement de les seves habilitats i dificultats.

Per a dur a terme la inserció laboral a l’empresa ordinària és essencial la implicació de dos agents: els nostres inseridors i la voluntat de l’empresa.

El servei de suport a la inserció laboral de persones amb discapacitat en entorns de treball ordinari en la zona del camp de Tarragona i la Conca de Barberà, l’estem duent a terme des de l’any 1998, moment en que es va iniciar el projecte “Inserció a la Conca de Barberà” dins de la iniciativa comunitària de RRHH Empleo-Horizon finançat pel Departament de Treball i el Fons Social Europeu.

 

informacioPer a més informació i consultes, contacteu amb nosaltres al 977 86 12 61 o deixeu-nos les vostres dades, explicant-nos la vostra necessitat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

Projecte Incorpora

Qincorpora-de-la-caixaui pot rebre aquest servei? Persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o persones en situació o risc d’exclusió social en edat laboral.

Incorpora de “la Caixa” és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.

A aquest efecte, és un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita, i també un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina. La tasca de suport i seguiment que duen a terme els tècnics d’inserció és fonamental perquè, tant l’empresa com el treballador, experimentin un procés d’integració òptim.

Impulsem la integració laboral dels col·lectius en risc d’exclusió social:

  • Persones amb discapacitat física, psíquica, sensorial i amb trastorn mental
  • Immigrants
  • Joves amb dificultats
  • Dones víctimes de violència domèstica
  • Aturats de llarga durada
  • Més grans de 45 anys
  • Persones privades o exprivades de llibertat

Programa SIOAS 2018

Mitjançant RESOLUCIÓ TSF/1855/2018, de 26 de juliol, per la qual es convoquen per a l’any 2018, les subvencions per a la realització dels serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (DOGC núm. 7675 – 31.7.2018)

És un projecte d’accions d’orientació, desenvolupament de competències, acompanyament a la inserció i treball amb suport de persones amb discapacitat intel·lectual i de persones amb problemàtica de la salut mental a l’empresa ordinària. Aquest projecte té lloc als punts d’actuació que APRODISCA té a  Montblanc i a la Selva del Camp. Treballem tant amb les persones, així com amb les empreses del territori. El servei que oferim treballa a partir de l’adaptació de cada procés a les necessitats concretes de cada persona i/o empresa.

Des d’aquesta perspectiva general doncs, el Departament d’Inserció d’APRODISCA ha formulat el següent OBJECTIU GENERAL per a l’anualitat 2018-2019:

-Promoure i assolir la màxima integració laboral i facilitar l’adaptació social i laboral de les persones treballadores amb especials dificultats d’inserció laboral en empreses del mercat ordinari de treball del territori de referència,  mitjançant la metodologia del Treball amb Suport (TaS),

La metodologia bàsica del projecte és la construcció d’itineraris personalitzats en funció de les característiques i necessitats de cada persona. D’entrada es parteix de les possibilitats i interessos de cadascú per pactar les actuacions a realitzar, sempre tenint de referència la inserció laboral al mercat de treball ordinari. Es tracta de fer un vestit a mida.

“Projecte subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i objecte de cofinançament per part  del FSE”.

Projecte Singulars

 

Mitjançant ORDRE TSF/142/2018, de 3 d’agost, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament dels Projectes Singulars. (DOGC núm. 7681 – 8.8.2018) i RESOLUCIÓ TSF/2159/2018, de 14 de setembre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018, per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament dels Projectes Singulars, que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DOGC núm. 7714 – 27.9.2018).

És un projecte d’accions d’orientació, desenvolupament de competències, formació, prospecció, acompanyament a la inserció i treball amb suport de persones joves d’entre 16 i 29 anys beneficiaries de Garantia Juvenil i amb discapacitat intel·lectual i/o de problemàtica de la salut mental a l’empresa ordinària. Aquest projecte té lloc al punts d’actuació que APRODISCA té a La Selva del Camp. Treballem tant amb les persones, així com amb les empreses del territori.

Des d’aquesta perspectiva general doncs, el Departament d’Inserció d’APRODISCA ha formulat el següent OBJECTIU GENERAL:

-Promoure la igualtat d’oportunitats dels joves amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia de la salut menta, reforçant l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves demandants d’ocupació no integrades en el sistema educatiu o formatiu, mitjançant un procés personalitzat.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migració i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil”.

Empreses col·laboradores

Per a dur a terme la inserció laboral a l’empresa ordinària és essencial la implicació de dos agents: els nostres inseridors i la voluntat de l’empresa.

Empreses col·laboradores: Ajuntament de l’Espluga de Francolí · Behr · Basf · CV Medica · Decathlon · Fruselva · Grupo Siro Montblanc · Simo

Galeria

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu