Activa’t: seguim treballant per un envelliment saludable

Activa’t: seguim treballant per un envelliment saludable

Tenir cura de la salut, gaudir del temps lliure, fomentar les relacions interpersonals i en definitiva millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat durant el seu procés d’envelliment és l’objectiu del projecte Activa’t.  Un programa que desenvolupa l’entitat i que enguany s’està duent amb el suport de la Diputació de Tarragona. En concret amb una subvenció per un import de 15.612 euros 

Des d’Activa’t es promouen activitats molt diverses: de voluntariat, per potenciar l’exercici físic, per fomentar la relació amb la comunitat o per treballar les capacitats cognitives, entre d’altres. Totes elles van adreçades a persones vinculades a l’entitat, a partir de 40 anys, i s’adapten en funció dels interessos que elles mateixes prèviament manifesten. 

Per dur a terme l’Activa’t es van crear les unitats de suport a l’envelliment actiu formades per personal de l’entitat: la persona coordinadora del programa, personal tècnic, l’equip transversal d’atenció a la persona, l’equip de lleure, l’equip de voluntariat i personal d’atenció directa. 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu