Julio Pernia, director de BG Logistics: “És gratificant tenir l’oportunitat d’ajudar persones en risc d’exclusió social”

Julio Pernia, director de BG Logistics: “És gratificant tenir l’oportunitat d’ajudar persones en risc d’exclusió social”

L’experiència de BG Logistics participant en el programa Incorpora de la Fundació ”la Caixa” ha resultat d’allò més positiva. “A més de cobrir les nostres necessitats de manera eficient, ens sentim orgullosos de donar suport a l’impuls d’integració sociolaboral dels col·lectius vulnerables.” Així ho assegura el director, Julio Pernia, que ens ha relatat com l’empresa ha promogut la seva responsabilitat social corporativa gràcies a la contractació de persones amb risc d’exclusió social amb la col·laboració de l’entitat APRODISCA.

Per participar en la iniciativa, l’empresa va comptar en tot moment amb el suport del Gerard Cuadrat, tècnic Incorpora a APRODISCA, que es va encarregar d’oferir tota la informació i documentació sobre el programa Incorpora. “Ens va aportar la seguretat de fer possible la nostra col·laboració, informant-nos de la metodologia que des de l’entitat ens podien brindar”, explica el Julio. “Això va fer que fos més fàcil la col·laboració, ja que com a empresa no disposàvem d’experiència en el col·lectiu i ens encaixava amb la necessitat laboral real que en aquell moment teníem”, afegeix.

Quatre persones en risc d’exclusió social es van unir a l’equip de BG Logistics

El resultat ha estat que BG Logistics ha apostat per la incorporació a la seva plantilla de quatre persones en risc d’exclusió social durant els últims sis mesos. “Això no hauria estat possible sense el suport del programa Incorpora i la metodologia que l’entitat APRODISCA ens ha ofert, que ha fet que com a empresa creixem i siguem més integradors donant oportunitats a col·lectius vulnerables”, destaca el Julio.

El suport per part d’APRODISCA ha estat un dels elements clau durant tot el procés d’inserció laboral d’aquestes persones. Tal com explica el Julio, el Gerard va facilitar i va animar de forma àgil i senzilla la selecció dels candidats, ajustant-se al perfil requerit per part de la companyia, i també va brindar un seguiment constant amb l’empresa i amb la persona contractada.

“La relació amb el Gerard és i ha estat molt professional, tant pel que fa a l’assessorament del programa Incorpora com del compliment de les nostres pretensions en la selecció del personal dels candidats i els seguiments constants que hem rebut en l’avaluació de les persones contractades”, assenyala el Julio. “El tracte és directe i, per tant, les respostes són immediates i resolutives”, afegeix.

“El programa Incorpora ens ha ajudat molt amb els nostres objectius”

Per al Julio, participar en el programa Incorpora és una experiència que, sens dubte, recomana a totes les empreses amb responsabilitat social corporativa. “Estic convençut que la majoria de les empreses donarien suport a aquesta iniciativa perquè és més competent que altres ajuts que ofereix el mercat”, assegura. “És commovedor i gratificant tenir l’oportunitat d’ajudar persones en risc d’exclusió social”, insisteix.

Els resultats obtinguts a BG Logistics són evidents, ja que, segons relata el Julio, “gràcies als tècnics d’APRODISCA a través del programa Incorpora, s’ha aconseguit cobrir les necessitats amb la incorporació de persones qualificades de forma ràpida i eficaç”. “Destaco tot el suport rebut per part dels tècnics”, puntualitza.

Des que va començar l’any fins al març, el Grup Incorpora Tarragona ja suma un total de 149 empreses contractants que, igual que BG Logistics, han incorporat a les seves plantilles persones en risc d’exclusió social per tal de facilitar la seva integració sociolaboral.

Durant el mateix període, al territori també s’han efectuat un total de 296 contractacions, una xifra que continuarà a l’alça durant aquest any gràcies a empreses amb compromís social.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...

Donatiu